Om oss

Om oss

Hovedproblemet som mange innvandrere har, er språkbarriere. På grunn av den opplever de vansker på jobb, i kontakt med offentlige etater, barnehager, skoler, helseinstitusjoner, og dette fører til at det blir vanskelig å tilpasse seg et fremmed samfunn.

De som flytter til Norge har mange spørsmål – hvilke dokumenter trenger de? Hvilke etater må de kontakte for å få alle nødvendige dokumenter for lovlig opphold og arbeid i landet.

Personer som har jobbet her i en lengre periode, men kan ikke språket, leter etter svar på enda flere spørsmål – hva kan man gjøre hvis arbeidsgiveren har gått konkurs? Hva kan man gjøre hvis han ikke får betalt lønna si? Hvilke etater må kontaktes hvis man mister jobben? Hvordan kjøpes eller registreres bil i Norge? Hvor lenge kan man kjøre bil som er registrert i et annet land? Hva bør man gjøre med brev som man får, men ikke forstår innholdet i? Hvilke rettigheter og plikter har arbeidstakeren?

I nettforumer stilles det mange lignende spørsmål, men det er ofte slik, at svarene på dem ikke er riktige, noen ganger finner man forskjellig informasjon om det samme emnet.

Vårt selskap er etablert med formål til å gi nøyaktig informasjon om alle spørsmålene, fra skriving av en CV til boligkjøp og etablering av egen virksomhet.

Hele Polyglott AS arbeidsprosessen er basert på tre ord – Menneske for Menneske

Det første og essensielle skrittet er å høre nøye på Mennesket, forstå dets problemer, bekymringer og hele situasjonen det befinner seg i. Etterpå, ved hjelp av erfaring og samarbeid med kunden og organisasjoner, vil vi finne en utvei og velge den mest passende løsningen på et konkret problem.

Eglutės įžiebimas Kaune 2015